KONTAKTIRAJTE NAS
EN
Predstavitev

Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co., Ltd je bil ustanovljen leta 1985 in je eden najbolj profesionalnih proizvajalcev plastična zadrga izdelkov na Kitajskem. 

Naše podjetje se osredotoča na proizvodnjo zadrge že več kot 35 let, dnevna proizvodnja lahko doseže 1 milijon metrov. Naši izdelki se dobro prodajajo tako na domačem trgu kot na čezmorskih trgih, naše podjetje si je prislužilo veliko podporo in hvaležnost naših strank za odlično kakovost in profesionalno obrt naših izdelkov. 

Naše podjetje je specializirano za proizvodnjo naslednjega blaga: 

1. kostna zadrga, prirobna zadrga,drsna zadrga, PE zadrgo, PP zadrgo, eva zadrgo, reklamno zadrgo, vakuumsko zaprto zadrgo in vse vrste oblikovanih zadrg. 

2.zadrge za čajne vrečke, vrečke za hrano, vrečke za kostume, vrečke za datoteke, poštne vrečke, samonosne vrečke z zadrgo, stiskalne vrečke, netkane vrečke z zadrgo in vse vrste vrečk z zadrgo. 

3.PP, PE, EVA visokohitrostni ekstruder z zadrgo, stroj za izdelavo vrečk z zadrgo in vse vrste drsnih kalupov. 

4. nudimo tudi vse vrste plastične glave z zadrgo. Naše podjetje ima napredno strojno opremo in profesionalne tehnike, lahko prilagodimo vse vrste oblikovanja naših strank, da jim pomagamo razširiti svoj trg, vaše ideje so za nas zelo pomembne. 

Iskreno vas pozdravljam k sodelovanju in razvoju z nami. 

1) Imamo več kot 20 let izkušenj pri izdelavi vseh vrst plastičnih zadrg 

2) Imamo veliko naprednih in popolnih proizvodnih linij 

3) Strokovno osebje obljublja kratko in pravočasno dostavo 

4) Konkurenčna cena in dobra količina 


O1


Zakaj izbrati nas 

Vsaka stranka je edinstvena. Stranke kupujejo pri MH iz več razlogov. Toda v večini primerov se skrči v eno samo besedo: Zaupanje. 

Zaupajte našim bogatim izkušnjam! 

Preprosto povedano, razumemo poslovanje strank. Ta trditev temelji na 20-letnem poslovanju z izvozom materialnih izdelkov po meri v več kot 100 državah, pri čemer ne prodajamo le izdelkov, ampak prodajamo znanje in storitve, kot jih potrebujejo naše stranke. 

Osredotočenost na stranke nam je dala dragoceno strokovno znanje, ki se zlahka prevede na drugo ključno področje zaupanja. 

Zaupajte našim celovitim paketnim rešitvam! 

Ko kupci kupujejo pri Ziliju, ne želijo kupiti le "samo izdelkov", ampak "vrste izdelkov, ki bi kupcem lahko pomagali pridobiti dobiček". Ker poznamo poslovanje strank, njihove zadnje spremembe na trgu in njihove sovrstnike, lahko ustvarimo paketne rešitve za stranke: primerne izdelke, ki ustrezajo potrebam kupca na trgu, pravočasno dostavo, udobne logistične storitve, finančno podporo itd. Nudimo različne ponudbe storitev in podpore, ki zajemajo bazo izkušenj našega najboljšega osebja kot svetovalcev, trenerjev, izvajalskih posadk in poprodajnih tehnikov.  

Zaupajte v naše zmagovalne rezultate! 

"Moje podjetje raste vedno večje z ZiLom", "Vedno se lahko zanesem na Zili, kadar koli potrebujem pomoč", te besede vedno poslušamo od naših strank. Ponosni smo, da polovico naših novih strank napeljejo prejšnje. Naši dobri odnosi s strankami temeljijo na resničnem interesu za ustvarjanje koristnih scenarijev, ki bodo omogočili rast poslovanja vseh. 

Izbira Zili za člana vaše ekipe in prispeva k vašemu poslovnemu uspehu je pomemben glas zaupanja. Z veseljem bomo uporabili naše izkušnje, rešitve in rezultate v vašem imenu in začeli pridobivati ​​vaše zaupanje.


o

Tel/WhatsApp/WeChat:

+86 - 152 6771 2909 (Whatsapp/WeChat)

E-pošta:

[e-pošta zaščitena]

naslov:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark, Longgang, Wenzhou, Zhejiang, Kitajska (celina)

Izdelki
ostalo
Gnano z
Gnano z Gnano z
Sledi nam
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co., Ltd | Varovanje osebnih podatkov | Pogoji uporabe