KONTAKTIRAJTE NAS
EN
Povečanje plastične surovine in omejitev električne energije
Datum objave: 2021 Obiščite:177

Kitajska vlada je lani uradno objavila, da namerava Kitajska doseči najvišje emisije pred letom 2030 in doseči ogljično nevtralnost pred letom 2060, kar pomeni, da ima Kitajska le 30 let za stalno in hitro zmanjšanje emisij. Da bi zgradili skupnost skupne usode, morajo Kitajci trdo delati in narediti napredek brez primere.
Da bi se obljubile svetu, da bo Kitajska dosegla najvišjo raven emisij v letu 2030 in ogljično nevtralnost leta 2060, so kitajske lokalne vlade sprejele stroge ukrepe za zmanjšanje sproščanja CO2 in porabe energije z omejeno oskrbo z električno energijo.
Nekatera območja dobavljajo 5 dni in se ustavijo 2 dni v tednu, nekatera dobavljajo 3 in prenehajo 4 dni, nekatera celo dobavljajo 2 dni, vendar se ustavijo 5 dni.

Ti ukrepi bodo povzročili strašno povečanje vseh stroškov, od surovin do embalaže, od stroškov dela do stroškov delovanja pristanišč. Naše podjetje se je zavezalo, da bo strankam zagotavljalo visokokakovostne izdelke in premišljeno storitev. Pred tem smo se po svojih najboljših močeh trudili ublažiti vplive vprašanj, kot so naraščajoči stroški surovin in nihanja menjalnih tečajev, ter preprečiti zvišanje cen.

Tel/WhatsApp/WeChat:

+86 - 152 6771 2909 (Whatsapp/WeChat)

E-pošta:

[e-pošta zaščitena]

naslov:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark, Longgang, Wenzhou, Zhejiang, Kitajska (celina)

Izdelki
ostalo
Gnano z
Gnano z Gnano z
Sledi nam
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co., Ltd | Varovanje osebnih podatkov | Pogoji uporabe